TYLÖSANDSKOMMITTÉN OCH SFOP

Tylösandsdagarna 2020 inställt!

Bästa kollega och Tylösandsvän!
Vi i Tylösandskommittén har spånat, planerat och verkligen sett fram mot att ge er alla några fantastiska Tylösandsdagar 2020.

Tillsammans med Svensk Förening för Parodontologi och Implantologi har det producerats ett intressant och spännande program, vilket verkligen känts aktuellt i tiden.

Tyvärr tvingas vi nu konstatera att situationen med Coronaviruset helt ändrar förutsättningarna för mötet och det är med sorg vi nu måste meddela att årets möte ställs in. Det finns helt enkelt ingen möjlighet att hålla ett möte i den traditionella Tylösandsandan, som präglas av personliga möten och kontakter, blandat med föreläsare i världsklass.

Men mitt i all bedrövelse blickar vi nu framåt! Vi kommer med ännu mer energi arrangera och bjuda in till Tylösandsdagarna 2021. Temat blir detsamma och boka därför redan nu in 15 – 17 september 2021 i din kalender, så ses vi garanterat och tar igen förlorad tid tillsammans.

Med vänlig hälsning 


Carl-Fredrik Arnelund
Ordförande SFOP:s Tylösandskommittén
     
Tylösandskommittén består av: Carl-Fredrik Arnelund, Stefan Axelsson, Anna Bergström, Per Carlson, Per Häger, Susanna Segerström och Melvin Sohrabi Klicka här för kontakt.