TYLÖSANDSKOMMITTÉN OCH SFOP

Tylösandskommittén och SFOP Svensk Förening för Oral Protetik inbjuder Dig till  Tylösandsdagarna 2020

16-18 september


Tema Protetik - Parodontologi

-

Stabilt, Säkert & Snyggt - samarbete skapar succé!


Eller…vad har Sweden Rock och Tylösandsmötet gemensamt?


Bäste kollega och protetikvän!


Okey – jag erkänner. Jag är en övervintrad och oförbätterlig hårdrockare. Förra året blev jag helt tagen av att vara på Sweden Rock för första gången i livet, helt i klass med Tylösandsmötet. En nästan religiös upplevelse.

Nu har jag då två stora tillställningar att se fram mot 2020. Vad har då dessa två evenemang gemensamt?

Publiken: Den energi och entusiasm jag ser både i Tylösand och Sölvesborg är helt magisk. Det är deltagarna som gör tillställningen, ingen tvekan om det. Utan publiken blir det liksom inget….och alla ni Tylösandsdeltagare gör verkligen mötet värt att besöka år efter år. 

Artisterna: Likt Sweden Rock har Tylösandsmötet gräddan av artisteliten på scenen i form av våra föreläsare, såväl internationella som inhemska. I nära relation till publiken ser de till att göra framträdanden av hög kvalitet och med mycket energi. 

Utställare: ..finns det många av på båda ställena. Här kan man hitta allt efter tycke och smak där nya och värdefulla kontakter kan skapas för framtida samarbete (själv köpte jag en vinylskiva för 700 kr men tyckte den var värd vartenda öre…). Biljettförsäljning: Sweden Rock säljer slut på ett par dagar efter biljettsläpp – och senaste åren har vi haft lapp på luckan även i Tylösand. Se därför till att vara ute i god tid till årets möte….


Detta år gör vi i SFOP gemensam sak med Svensk Förening för Parodontologi och Implantologi. Vi har ambitionen att arrangera ett kliniskt inriktat program för att ge konferensdeltagarna vägledning och handfasta tips kring patientbehandlingar med såväl protetisk som parodontal ingång. Retention genom kronförlängning? Regenerativ kirurgi? Optimering av implantatsätet? Blanda tänder och implantat? Material och terapival i olika situationer?


I förnyelse ligger framgång…man kan därför detta år anmäla sig till fler aktiviteter än tidigare – välj och vraka i bokningssidan som redan nu är öppen för anmälan. Med detta – varmt välkommen till årets möte! Till skillnad från Sweden Rock har vi dock inga tältplatser att erbjuda – men väl en helt fantastisk anläggning på Hotel Tylösand.


Varmt välkommen!


Örebro 8 januari 2020


Carl-Fredrik Arnelund
Ordförande SFOP:s Tylösandskommittén
    
Tylösandskommittén består av: Carl-Fredrik Arnelund, Stefan Axelsson, Anna Bergström, Per Carlson, Per Häger, Susanna Segerström och Melvin Sohrabi Klicka här för kontakt.