TYLÖSANDSKOMMITTÉN OCH SFOP

Tylösandskommittén och SFOP Svensk Förening för Oral Protetik inbjuder Dig till  Tylösandsdagarna 2019

18-20 september


Implantat i världsklass!

-

med fast förankring i verkligheten


Vad har alpina VM i Åre, implantatbehandling och Tylösandsdagarna gemensamt?


Bäste kollega och protetikvän!


I skrivande stund inleds världsmästerskapen i utförsåkning i Åre. Världens blickar vänds mot Sverige där hela den internationella eliten kämpar om ära och berömmelse, och där även våra svenska hjältar krigar om de ädlaste medaljerna. På samma sätt har vi i Tylösand detta år samlat flera internationella toppnamn som föreläser om hur vi kan optimera vår behandling med dentala implantat. Och likt i Åre kommer även gräddan av svenska föreläsare att ge oss värdefulla insikter i hur vi bäst når resultat i världsklass.

Detta vill Du inte missa, jag lovar! Med erfarenhet från förra årets möte kan det vara läge att anmäla sig i god tid – risken finns att konferensen snabbt blir fullbokad….

Årets tema på Tylösandsmötet har som ambition att hantera kliniska frågeställningar inför implantatbehandlingar utifrån flera olika infallsvinklar. Såväl kirurgiska som protetiska och tandtekniska aspekter påverkar ju var vi landar med slutresultatet – eller korsar mållinjen för att använda ännu en idrottslig liknelse.


Det är min fasta övertygelse att våra fantastiska föreläsare kommer ge dig värdefull kunskap och inspiration i ämnet, varför jag med detta vill hälsa varmt välkommen till tre inspirerande dagar i Tylösand!

Som vanligt har vi även ambitionen att bjuda dig och dina kollegor på nya spännande upptåg under mötet. Vilka de är får man bara uppleva på plats så passa nu på att anmäla dig för att få nya kontakter, ny kunskap och god samvaro med andra protetikintresserade kollegor från hela landet!

Varmt välkommen!


Örebro 5 februari 2019


Carl-Fredrik Arnelund
Ordförande SFOP:s Tylösandskommittén
    
Tylösandskommittén består av: Carl-Fredrik Arnelund, Stefan Axelsson, Anna Bergström, Per Carlson, Per Häger, Susanna Segerström och Melvin Sohrabi Klicka här för kontakt.