SOCIALA AKTIVITETER ONSDAG 18/9

Välkomna till KBF-Cupen 2019! 


Vad passar bättre som upptakt till de 36:e Tylösandsdagarna än KBF-Cupen, som vanligt på Norra banan på Halmstad GK, en av Sveriges absolut bästa golfbanor. Banan som värdigt utmanat oss golfare på alla nivåer 11 år i rad. Den bästa upplevelsen att starta härliga Tylösandsdagar med!… eller som vi brukar säga: ”Vår smak är enkel! Vi nöjer oss med det bästa!”

Banan ligger bara några pitchar, eller en riktigt bra drive, från Hotel Tylösand - en av delarna i att göra dina Tylösandsdagar till en kompakt helhetsupplevelse som du återvänder till år efter år.

Korv och förfriskning bjuds vid kiosken efter hål 9. Värd för vår ”Närmast hål-tävling” är Kulzer Nordic AB.

Efter väl förrättat värv intar vi ”Lunchen”, samtidigt som vi utbyter rövarhistorier från ronden. Vi avnjuter måltiden i gamla och nya glada vänners lag, i god tid till PRE CONGRESS startar på Hotell Tylösand, och du slipper stressa.

Som vanligt, ett suveränt prisbord att kämpa om! ...same procedures as every year!!

Anmälan till KBF-Cupen görs på webbsidan vid anmälan till Tylösandsdagarna. 
Glöm inte att fylla i ditt Golf-ID korrekt! 
Vi ses på tee!
Per Carlson Tylösandskommittén KBF-Cupen  

INSPIRATION TYLÖSAND

Samla energi och poäng. Boule och en guidad konstrunda i Sveriges största konstgalleri på Hotel Tylösand. Delta i utlottningen av fina priser. Kan med fördel kombineras med föreläsningarna på PRE CONGRESS.

BOULEMÄSTERSKAPET - TYLÖSANDSKULAN - ca 90 min
Starta upp dagarna i gemensam kamp i vår nya Inspirations-aktivitet. Boule är både lätt och svårt, vilket kommer att ge nervpirrande spänning och glada skratt. Vi spelar på hotellets egen boulebana.
Samling kl.12.00 i receptionen Hotel Tylösand

KONSTRUNDA - 50 min
Guidad tur i Sveriges största konstgalleri med mer än 400 verk samlade inom hotellets väggar. Samtida konst av internationell klass. Både permanent och nya utställningar.
Samling kl.14.30 i receptionen Hotel Tylösand

SPA och annan FRISKVÅRD Kl. 17.00 - 19.30
Hotellets gäster har fri tillgång till spaavdelningen med spa, gym och träningspass.

Du deltar i valfritt antal aktiviteter. Boulemästerskapet ger poäng efter prestation. Konstrundan ger poäng efter deltagande.
Prisutdelning i samband med golfprisutdelningen vid Buffén den 19 september kl. 19.30