ta vara på guldkornen!

Bästa kollegor och vänner av protetik! Visst har de senaste åren på många sätt varit utmanande för oss alla.
Givetvis utifrån världsläget kring pandemin med allt från hur vi i tandvården fått anpassa oss i kontakten med våra patienter och kollegor men också till inställda utbildningsaktiviteter.
 Men…nu kan vi äntligen ana ljuset i tunneln – restriktioner minskar och därmed återgång till ett nytt normalläge. Därför är jag stolt och glad att åter få inbjuda alla protetikintresserade till årets Tylösandsmöte!

 Vi i Tylösandskommittén har sjösatt ett program med såväl internationella som egna föreläsare i toppklass där vetenskap och klinik vävs ihop till ett sammanhang som du sedan direkt kan applicera i den kliniska vardagen.

 Årets tema hanterar tandslitage i dess olika former och den vardagliga utmaningen kring diagnostik, terapi- och materialval. Tylösandsdagarna är inte bara ett vetenskapligt möte för hela teamet utan även ett unikt tillfälle att under trivsamma former träffa både nya och gamla ansikten – vi har inte minst våra utställare att tacka för detta. Via deras utställning får man koll på det senaste inom produktutveckling som marknaden har att erbjuda.

Och sist men inte minst – Tylösandsmötet har alltid haft ambitionen att kombinera kompetenshöjning med en stimulerande social miljö. En tradition som vi absolut kommer att göra vårt yttersta att infria även 2022. Vi ses 14 – 16 september! 
Varmt välkommen!!

Med vänlig hälsning 


Carl-Fredrik Arnelund
Ordförande Tylösandskommittén

   


Tylösandskommittén består av:
Carl-Fredrik Arnelund
Stefan Axelsson
Anna Bergström
Per Carlson
Per Häger
Susanna Segerström
Melvin Sohrabi 

Klicka här för kontakt.